Ponta, progaganda FSN-ista in sprijinul lui Ciolacu: „Basescu si Iohannis au vandut tara”. Si AUR foloseste acelasi slogan: „Nu ne vindem tara”

politica

Victor Ponta, consilier al lui Marcel Ciolacu si candidat PSD in Dambovita pentru Parlament, repeta un slogan FSN-ist din negrii ani ’90 pentru a-l sustine pe Marcel Ciolacu la Presedintie: „Nu ne vindem tara”.

„Peste 30 de zile merg sa il votez pe Marcel Ciolacu cu sufletul foarte linistit. Ii cunosc bine si foarte bine pe toti cei care candideaza in acest an pentru functia de Presedinte – si, sunt convins ca, dintre acesti candidati, Marcel Ciolacu este cel care poate sa faca cel mai mult si cel mai bine in urmatorii ani pentru Romania.

Si sper ca, dupa 20 de ani cu Basescu si Iohannis, destul de multi romani au inteles ca Propaganda ticaloasa a unor impostori care au vandut Tara pretinzand ca o salveaza trebuie oprita! Succes Marcel – dupa 20 de ani de manipulare si hotie la vot trebuie sa se faca dreptate!”, a transmis Ponta, vineri.

In urma cu un an, liderul AUR, George Simion, a organizat un protest in capitala cub titulatura „Nu ne vindem tara”. „Nu ne vindem tara!”, „Hotii, hotii!”, „Ne-au calcat strainii!”, au scandat atunci AUR-istii.

„Suntem foarte multi oameni. O manifestatie record. Probabil, cea mai mare manifestatie din ultimii ani. Aparam Romania. Va zic pentru ce protestam: aparam copiii, luptam pentru bogatiile tarii, nu vrem sa vindem companiile la straini. Luptam sa oprim aceste proiecte antinationale. Daca nu oprim aceste legi, Romania va fi vanduta pe veci. Sunt cu mult peste 10.000 de oameni. Televiziunile vor da distorsionat mesajul nostru. La televiziuni vor spune minciuni despre mitingul nostru. Vom merge catre PSD si PNL sa retraga legile antinationale. Or sa incerce multi sa ne denigreze, sa ne faca dosare. Nu ne vindem tara, acesta este mesajul. Daca nu aveam retelele de socializare, eram deja arestati”, a spus liderul AUR, George Simion, intr-o transmisee pe Facebook, citata de Agerpres.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: