Comunitatea LGBTQ va organiza un mars de protest in Bucuresti, intr-un weekend cu doua mari sarbatori religioase. „Sunt comandati de Satana al mare”, sustine Gigi Becali

politica

mars de protest, Mozaic, Gigi Becali, Satana, LGBT

Asociatia Mozaic, reprezentanta comunitatii LGBTQ in Romania, anunta pentru sambata, 26 octombrie, un mars de protest impotriva faptului ca Romania nu recunoaste parteneriatul civil.

Acest protest vine exact in ziua in care romanii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Dumitru si multi pelerini sunt prezenti pe Dealul Patriarhiei. Liderul AUR, George Simion a afirmat la Realitatea TV ca un astfel de eveniment este o provocare.

„Este evident o provocare, noi in aceasta seara stam alaturi de pelerinii care fac coada la moastele Sfantului Dumitru si la Sfantul Dimitrie cel Nou. Este sarbatoarea Bucurestiului, cred ca este un sacrilegiu. Suntem alaturi de pelerini, le dam ceai. E un moment important pentru crestinii ortodoxcsi.

Cei de la Mozaic aleg sa provoace si sa determine anumite hotarari in timpiul campaniei electorale. Cunoastem, de fiecare data ei fac un mars pentru diversitate, spun ei, au o luna a lor, vor sa aiba si un an al lor. Noi suntem crestini in Romania, noi, ca romani recunoastem doar casatoria dintre un barbat si o femeie. Sa faca fiecare ce vrea, e libertatea lui, dar in dormitorul sau.

Nu vom fi niciodata de acord si de aceea eu sunt candidatul la aceste alegeri prezidentiale care va spun foarte clar ca respingem asa ceva. De aceea este important ca AUR sa fie pe primul loc si la alegerile prezidentiale si la cele parlamentare.”

Si Gigi Becali a comentat, tot la Realitatea Plus, evenimentul LGBTQ ce va avea loc sambata.

„Ei fac asta ostentativ, ori de cate ori sunt sarbatori religioase. Cine-i comanda pe ei ? Ii comanda cineva care la randul lor sunt comandati de Satana al mare. Astea sunt miscari satanice. Referitor la parteneriatul lor civil, sa faca ce vor. Ce ne intereseaza pe noi o intelegere intre doua persoane, ca sunt barbati sau femei, cine cui ii da averea, cum se transmit dupa moarte. Noi nu acceptam casatoria de acelasi sex in biserica si adoptia. Asta inseamna ca noi, ca stat, legiferam pacatul”, a decarat Becali.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: