Ciolacu sustine ca liderul PNL se lauda cu autostrazile facute de PSD: „Cel mai urat lucru in politica este sa devii penibil”

politica

Sorin Grindeanu

Premierul PSD Marcel Ciolacu a lansat un nou atac violent, duminica, la adresa liderului PNL Nicoale Ciuca. Ciolacu l-a catalogat drept „penibil” pe Ciuca si ca „am adus o stabilitate in acesti trei ani, in aceasta coalitie, a fost un respect, noi am cedat sa nu avem noi prima data primul-ministru”.

„Iarasi ma provocati sa-i dezamagesc pe partenerii nostri de coalitie, care nu mai sunt in coalitie. L-am vazut pe domnul Ciuca parca pe autostrazi, pe strazi, pe la Pitesti, pe la… Pai daca acest guvern e praf si nu face nimic… deci mergem sa vedem cum se fac drumurile in Romania?

Cel mai urat lucru in politica este sa devii penibil si cred ca suntem acolo, in acea limita. Am adus o stabilitate in acesti trei ani, in aceasta coalitie, a fost un respect, noi am cedat sa nu avem noi prima data primul-ministru, am echilibrat lucrurile intr-un context foarte complicat atunci, nu al Partidului National, al Romaniei.

Eram in prag de criza sociala si stiti… Va reamintesc eu cum se facea guvernul din fes, trageai si pe urma cautai omul potrivit cu fesul. Se certau, plecau din timpul stiintei de guvern, retrageau ministrii. Mie, oamenii pe strada, astazi, mi-au zis ca ei nu mai vor asa ceva. Ei vor sa se construiasca”, a declarat Ciolacu la Slobozia.

„Cu ce ne-am ales, dupa 30 de ani, astfel de discutii, tu esti PNL-ist, tu esti aurist, tu esti argintist? Cu ce ne-am ales?”, a mai sustinut Ciolacu.

Intrebat cu cine isi doreste sa intre in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, candidatul PSD Marcel Ciolacu a raspuns: „Cu domnul Ciuca”.

„Ati intrebat cu cine imi doresc. Si v-am spus. Eu voi intra cu cine-i hotarati dumneavoastra, romanii, cetatenii”, a adaugat Marcel Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: