Regele Charles invinge boala si revine in forta: Turnee internationale programate pentru 2024

news

subventie regala, crestere, Charles al III-lea, printul William

Regele Charles al III-lea, dupa o perioada de restrangere a indatoririlor oficiale din cauza tratamentului pentru cancer, se pregateste sa reia vizitele oficiale internationale in 2024.

Conform unui oficial de la Palatul Buckingham, monarhul isi va relua calatoriile regale traditionale in primavara si toamna, cu acordul medicilor, pentru a reprezenta Marea Britanie pe scena internationala,
informeaza The Guardian.com

Regele Charles a efectuat recent o vizita de noua zile in Australia si Samoa, prima sa deplasare internationala semnificativa de la primirea diagnosticului. Itinerarul a fost initial extins pentru a include si Noua Zeelanda, dar s-a renuntat la aceasta la recomandarea medicilor, pentru a reduce efortul fizic.

In timpul vizitei, programul a fost adaptat cu grija, incluzand pana la 10 angajamente zilnice si doar un eveniment de seara, pentru a permite momente de odihna si recuperare.

Un oficial de la Palat a relatat ca regele Charles a „apreciat cu adevarat” vizita si ca aceasta a avut un efect pozitiv asupra moralului si recuperarii sale.

„In pofida cerintelor, turneul a fost tonicul perfect,” a subliniat oficialul, mentionand ca interactiunile si activitatile au fost atent planificate pentru a sprijini starea de sanatate a monarhului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: