Lasconi, certata la Antena 3 pentru ca il „admira” pe Basescu: „Regimul sau a bagat 250 de oameni nevinovati la puscarie”

politica

Lasconi la Antena 3

Elena Lasconi, invitata duminica seara la o dezbatere la Antena 3, s-a trezit certata de realizatoarea Oana Zamfir, nevasta deputatului PSD Daniel Zamfir, pentru ca si-ar fi declarat „admiratia” fata de Traian Basescu.

„Trebuie sa va spun ca, spre uluirea mea, sunteti singurul politician care si-a declarat insistent admiratia fata de Basescu. Daca perceptia dvs. e una pozitiva, admirativa fata de securistul Petrov si de regimul sau abuziv in care 250 de oameni nevinovati au ajuns la puscarie, serviciile secrete sa fie transformate intr-o mafie. Cum vor avea romanii incredere?”, a intrebat nervoasa Oana Zamfir.

Lasconi a avut un raspuns mai amplu.

„Nu vreau sa ma marit cu Traian Basescu. In al doilea rand, am spus ca o sa iau tot ce e mai bun de la fostii presedinti. Cred ca a adus intr-o zona usor mai intima pentru ca ati inceput cu un nume si nu as vrea sa dezvolt, dar o sa iau tot ce e mai bun de la fostii presedinti.

Eu nu l-am aplaudat pe Traian Basescu pentru ca a colaborat cu Securitatea. Eu detest securistii. Si cei care colaboreaza cu diverse servicii, dar asta nu inseamna ca nu poti sa iei binele de la un om. Nu poti sa pui o stampila pe un om ca e dracu’ pe Pamant. Din punctul meu de vedere, el a fost un presedinte bun.

Eu nu o sa fac greseli si nu o sa fiu abuziva. Am 52 de ani, ma stie multa lume, niciodata nu mi-am pierdut mintile. Imi aduc aminte ca de fiecare data ma trezea mama dimineata sa ma duc la scoala si ma enerva asta. Dar cred ca trebuie ca o femei sa trezeasca aceasta natiune. Nu o sa fiu lenesul de Iohannis, Traian Basescu sau Emil Constantinescu.

„Cum puteti dupa astfel de declaratii admirative sa castigati increderea romanilor”, au insistat cei de la Antena 3.

„Imi arat apreciere fata de dvs. v-am ascultat, va admir, am luat si atunci cand m-ati criticat, de multe ori n-ati avut dreptate dar vreau sa va multumesc ca ma faceti sa devin mai buna. Da, poate ca uneori faci greseli – am admirat implicarea lui Traian Basescu. Si daca-mi pierd normalitatea, las hartie nu doar ca-mi las averea, ca plec din tara”, a reactionat Lasconi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: