Tentativa de suicid in City Park Mall din Constanta

news

fetita, cazuta de la etaj, a doua oara, Mioveni

Politistii Sectiei 1 Constanta au fost sesizati, luni, in legatura cu o tentativa de suicid, in incinta City Park Mall, potrivit FocusPress.

Un barbat in varsta de 53 de ani din Constanta a incercat sa se sinucida in toaleta centrului comercial City Park Mall din Constanta.

Barbatul a incercat sa isi provoace rani la gat cu un cutit, potrivit politie. A fost gasit la timp si a fost transportat la spital constient si cooperant.

„Politistii din cadrul Politiei Municipiului Constanta – Sectia 1 Politie au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana s-ar afla in toaleta unui complex comercial, din municipiul Constanta, si ar prezenta o plaga la nivelul gatului. Deplasati la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind vorba despre un barbat, de 53 de ani, care si-ar fi provocat rani cu un obiect taietor-intepator, pe fondul unor probleme personale. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate. In cauza, politistii continua cercetarile, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor si cauzelor care au condus la producerea evenimentului”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: