Lider de partid, atac imund: „Liiceanu si Plesu sa plece din tara, nu e prea tarziu. De ce cheama acum Liiceanu oamenii in strada?”

news

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavalescu, lanseaza un atac vioent la adresa lui Gabrile Liiceanu, nemultumit ca scriitorul le-a cerut romanilor sa iasa in strada pentru a scapa tara de penalii din PSD si ALDE.

Pavelescu il acuza pe Liiceanu de minciuna si il indeamna sa plece din tara. „Daca ar fi plecat, ar fi spalat latrinele prin universitatile de periferie ale occidentului!”, adauga liderul taranist.

„Apel la solidaritate pentru 2018! Pentru adevar, impotriva minciunii! Gabriel Liiceanu – una dintre sinistrele fete ale minciunii!

Gabriel Liiceanu – figura centrala a #Rezist, ideologic vorbind – a lansat la sfarsitul anului care tocmai s-a stins un fel de apel ultimativ la violenta, la iesirea in strada a oamenilor, proclamand finalul etapei cuvintelor: ADICA FINELE RATIUNII! Am taxat iesirea dementiala, ascunsa miseleste in spatele cuvintelor lui Avram Iancu – No, hai! – cu tot dispretul de care sunt in stare, cunoscand povestea acestui stalinist de opereta, un sinecurist al regimului comunist, dar si al celui care a urmat. As fi vrut ca povestea sa se opreasca aici, povestea trista a unui om care a facut bani frumosi din comertul cu carti, si care, la final, cheama la violenta, la forta pumnului!

Ei, bine, n-a fost asa! Tocmai l-am vazut pe Liiceanu reiterandu-si chemarea la una dintre televiziunile sistemului represiv. Fara niciun argument rational. Cu aceeasi tehnica a minciunii, indelung perfectionata la scoala imposturii culturale: n-a scris un rand de filosofie vreodata, ci a povestit despre filosofi, crezand ca astfel este in randul lor, povesti la fel de mincinoase – un fel de literatura sentimentaloida despre propriile sale frustrari…

Ei, ei, de ce cheama acum Liiceanu oamenii in strada? Impotriva legilor justitiei. Dar fara a articula niciun cuvant despre un text anume care ar subordona justitia politicului! Niciun cuvant despre faptul ca noile modificari sunt mult peste standardele europene chiar, unde procurorii se afla in subordinea ministrului de justitie, iar serviciile secrete n-au avut si nu au niciun rol in instructia penala, dintotdeauna. Asadar: MINCIUNA!

Pentru a-si ascunde infamia, Liiceanu arunca in scena, la pachet, sloganurile arhicunoscute, cu impact social. Dar nu pentru a cauta solutii, ci numai pentru a instiga, astfel incat instigarea lui sa aiba un fel de credibilitate. Am retinut urmatorul „argument”: romanii nu au locuri de munca in tara, spitalele sunt darapanate, prin urmare: So pe ei! Dar cand a fost distrusa intreaga industrie romaneasca – vanduta la fier vechi, iar nu pentru dezvoltare -, cand, incetul cu incetul, Romania a fost transformata in tara a lonului, UNDE A FOST LIICEANU? PUTEA SA VORBEASCA! Cand invatamantul a fost ruinat, cand au fost scosi din cartile de istorie voievozii, cand a fost compromisa morala nationala, spiritul patriotic, fiind instalata propaganda urii si a auto-invinovatirii colective – UNDE A FOST LIICEANU? A participat, de partea MINCIUNII!

Pornind de la un gand al prietenului sau, Andrei Plesu, care spunea zilele trecute ca, daca ar fi fost mai tanar, ar fi plecat azi din tara, ii indemn pe ambii: sa plece, nu e deloc tarziu! Ii asigur, insa, de ceva: daca ar fi plecat, ar fi spalat latrinele prin universitatile de periferie ale occidentului! N-au fost nici umbra unui Eliade, Cioran, Ionesco, Culianu, Poghirc! Au ramas in minciuna, schimonosind adevarul! Acum doresc sa devina un fel de apostoli ai natiunii: GROTESC, SINISTRU!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: