Preturile pentru un sejur de Craciun pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov costa in jur de 3.000 de lei, iar cel de Revelion este dublu. Pare scump, dar clientii sunt pretentiosi, iar cheltuiala mare este pentru a fi rasfatati, insista hotelierii.
Explicatia, potrivit unui administrator de hotel ar fi ca artistii si masa sunt mai scumpe la trecerea dintre ani, potrivit stirileprotv. Administratorul sustine ca pentru mancarea si bautura a o suta de clienti, restaurantul achita cam 200 de mii de lei.
„Avem nevoie de un kilogram de caviar. Caviarul este 6.000 de lei si atunci ma veti intreba: cum, cu banii de pe o persoana cumparati doar caviar? Da!”, a spus managerul.
„O sa facem o terina de foie gras, unde folosim ca si ingredient escalope de foie gras care se ridica undeva la 300-350 de lei pe kilogram”, a adaugat si bucatarul-sef.
In pachetele turistice sunt incluse cine festive, petreceri, momente artistice, focuri de artificii, spa, activitati in aer liber si divertisment pentru copii.
In fiecare seara, cei mai cunoscuti artisti ai Romaniei vor alerga de la un hotel la altul, ca sa sustina concerte. Recitalurile dureaza de regula 50 de minute.
„Noaptea de Revelion te poate duce undeva la 30.000-40.000 de lei pe artisti. Iar noi raportam toate aceste costuri la cele 28 de camere pe care le avem”, sustine si reprezentantul unui hotel.
Desi majoritatea partiilor sunt inca in asteptarea ninsorilor, patru partii de schi - Madaras, Harghita,…
Opt persoane au fost ucise si alte 17 ranite intr-un atac cu cutitul comis sambata…
“Berkshire Hathaway acumuleaza numerar intr-un mod vazut doar inainte de criza financiara, dar de data…
Federatia de fotbal din Kosovo (FFK) a denuntat sambata "atmosfera inacceptabila si nesigura" in care…
O unitate de drone din cadrul Brigazii 27 Pechersk a Garzii Nationale a distrus inca …
La marginea desertului de coasta din Peru, un oras pescaresc izolat, in care o treime…